21
Toczka szukasz punktu zaczepki ? Pomyliłeś adres. Wyrywać posty z kontekstu z okresu wielu miesięcy a nawet lat to ty akurat umiesz, nic po za tym na forum nie pokazałeś ruski agencie

Szum to ty robisz sam bo jak wspomniałem masz jakieś problemy i wylewasz je na forum do tego na tematy mnie związane z akwarystyką/
Sam widzisz że teraz piszę bardzo rzadko,a jak coś skrobne to sytuacja mnie przekonuje żeby nie pisać wcale bo po co jeśli takie odpowiedzi z nagonkami.
0
Tu macie dobry artykuł o nawożeniu EI -
http://sh.st/kDmBh
0
(28.05.2015, 17:06)edison napisał(a): Toczka szukasz punktu zaczepki ? Pomyliłeś adres. Wyrywać posty z kontekstu z okresu wielu miesięcy a nawet lat to ty akurat umiesz, nic po za tym na forum nie pokazałeś ruski agencie
Szum to ty robisz sam bo jak wspomniałem masz jakieś problemy i wylewasz je na forum do tego na tematy mnie związane z akwarystyką/
Sam widzisz że teraz piszę bardzo rzadko,a jak coś skrobne to sytuacja mnie przekonuje żeby nie pisać wcale bo po co jeśli takie odpowiedzi z nagonkami.
Akurat jako punkt zaczepki to jesteś idealnym adresem bo zawsze wymyślasz coś aby pokrętnie zaprzeczyć temu co kiedyś napisałeś. Dodatkowo zawsze przekręcasz nick czy koniecznie musisz kogoś wyzwać w tym wypadku od ruskich agentów. Z wypowiedzi nic nie zostało wyrwane z kontekstu tak aby zmienił się sens zdania, nie widzę po prostu sensu wklejania całych postów. I nie ma żadnej różnicy w tym czy posty dzielą 3 dni czy 3 lata. Albo się coś wie albo nie wie.
Napisałeś kiedyś, że węgiel nie jest potrzebny w filtrze. Ale już później jak ktoś napisał w zasadzie taki sam post to mu odpisałeś: "następny co widzi samo zło w węglu". Można było napisać: "kiedyś też uważałem, że węgiel jest niepotrzebny ale...". No ale przecież wszechwiedzący i nieomylny edison nie może jawnie przyznać się do pomyłki czy zmiany zdania. Trzeba kogoś w jakiś sposób mniej lub bardziej delikatny poniżyć. Ze żwirem to samo 3-4mm jest zły ale 2-4 był kiedyś wręcz idealny. Nie ma to jak zaprzeczyć własnym słowom byle tylko udowodnić, że ktoś inny się myli. Teraz piszesz, że NO3 należy sprowadzić do zera ale pewnie za 2-3 lata znowu się coś zmieni i będziesz naskakiwał na osoby które tak napiszą.
Co do robienia szumu to Ty jesteś w tej dziedzinie ekspertem. Skoro tak bardzo przeszkadzał Ci chwilowy brak moderacji, że wielokrotnie "groziłeś" swoim odejściem to dlaczego nagle nie przeszkadza Ci fakt, że żaden z nich nie logował się od 2 miesięcy? Bo wszyscy mieli Ciebie i Twoje żale w głębokim poważaniu i nic nie uzyskałeś tą metodą perswazji?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2015, 08:10 {2} przez
tokatoka.)
29
Nie chcę przeszkadzać w rozmowie, ale mel przesadzasz, "sku*wielu mały" "tata cie.." "wyjmiij ch.." po tym jak piszesz, powiedziałbym, że masz max 12-13 lat

Jakoś inni umieli prowadzić kłótnie (nie wiem czy mogę to tak nazwać) ale nie używali wulgaryzmów, podawali dowody.. a ty wyskoczyłeś/aś jak tzw. "filip z konopi" i wyzywasz edisona..
Znam tylko podstawy akwarystyki :/
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
5
Nie zwracaj uwagi Alu, to troll.
200 L Ameryka Poludniowa
28 l Krewetki
"Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś"
29
Okej
Znam tylko podstawy akwarystyki :/
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!