• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pomoc w uporządkowaniu zbiornika [200L]

to mnie zaszczeliłeś! jest super szkoda mi nurzancow były piekne a moje ciągle zdychają ;(
rybki sie pieknie prezentują ;*
pozdrawiam

akwarium 200l

nie kupuj rybom kuli!

(14.03.2011, 18:56)akwa1139 napisał(a):  to mnie zaszczeliłeś! jest super szkoda mi nurzancow były piekne a moje ciągle zdychają ;(
rybki sie pieknie prezentują ;*
pozdrawiam

Dzięki wielkie za miłe słowa, naprawdę. Co do nurzańca to przepraszam, ale on cały czas jest Smile. Tylko teraz jest razem w jednym miejscu, bardziej mi się podoba i chyba lepiej wygląda Smile.

Pozdrawiam.

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

Nurzańce są fajne, ale trzeba regularnie przycinać nowe pędy, bo jak się nad nimi nie zapanuje, to można doświadczyć niemiłej plagi Big Grin Kiedyś zapuściłem akwarium z nurzańcami do tego stopnia, że musiałem zrobić restart, bo rosły na każdej wolnej przestrzeni, a wyjąć ze żwirku bez rozwalania wszystkiego się tego nie dało Big Grin
Aktualnie trzymam nurzańce, ale tylko kilka sztuk, a każdy nowy pęd ucinam. Jak zwalczę glony nitkowate, to chyba w ogóle zastąpię nurzaniec czymś innym, bo przejadła mi się ta roślina.

(14.03.2011, 19:19)Bulkas napisał(a):  Nurzańce są fajne, ale trzeba regularnie przycinać nowe pędy, bo jak się nad nimi nie zapanuje, to można doświadczyć niemiłej plagi Big Grin Kiedyś zapuściłem akwarium z nurzańcami do tego stopnia, że musiałem zrobić restart, bo rosły na każdej wolnej przestrzeni, a wyjąć ze żwirku bez rozwalania wszystkiego się tego nie dało Big Grin

Az taka z niego bestia? Ja mam jeszcze trochę takiego mniejsze i stoi w miejscu od czasu kiedy go kupiłem, czyli jakiej pol roku temu... nie wiem czy chociaż centymetr urósł. A ten duży już taki kupiłem. Wiec dlatego taki dorodny. Muszę pomyśleć nad jakimiś odżywkami dla tych moich roślinek...

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change

Fajna magia Tongue ładniee masz Tongue. Podoba mi sięTongue

Brak mi słów piękne akwarium wiesz co ja bym dał za taki piękny nurzaniec...a ty go wyrwałeś nie no w moim sklepie go za mojego życia nie dostane Sad

(14.03.2011, 19:23)davvid napisał(a):  Az taka z niego bestia? Ja mam jeszcze trochę takiego mniejsze i stoi w miejscu od czasu kiedy go kupiłem, czyli jakiej pol roku temu... nie wiem czy chociaż centymetr urósł. A ten duży już taki kupiłem. Wiec dlatego taki dorodny. Muszę pomyśleć nad jakimiś odżywkami dla tych moich roślinek...
Dziwne. Nurzaniec to bardzo szybko rosnąca roślina. Przy dobrym oświetleniu przyrosty dzienne są duuże.
Dlatego trzymam go jako broń do walki z nitkami Big Grin

(14.03.2011, 20:40)Bulkas napisał(a):  Dziwne. Nurzaniec to bardzo szybko rosnąca roślina. Przy dobrym oświetleniu przyrosty dzienne są duuże.
Dlatego trzymam go jako broń do walki z nitkami Big Grin

No, tylko, że ja mam na razie słabe oświetlenie, moze dlatego. Jestem w trakcie robienia extra świetlówki w pokrywie.
(14.03.2011, 20:33)sardynka123 napisał(a):  Brak mi słów piękne akwarium wiesz co ja bym dał za taki piękny nurzaniec...a ty go wyrwałeś nie no w moim sklepie go za mojego życia nie dostane Sad

Skąd jesteś? ja go na ebay'u zamówiłem.

Viktor: Dzieki Smile

Zrobiłem taki krótki ogólny filmik mojego zbiorniczka. Zapraszam tutaj Smile.

Czekam na wasze opinie. Podkreślam, że to mój pierwszy filmik.

Pozdrawiam.

Ta ostatnia odsłona najlepsza. Zbirnik ładny ale te bomble z napowietrzacza mnie strasznie rozpraszająSmile
Wyciągnij kostkę a zobaczysz, że rośliny będą lepiej rosnąć.

Skocz do: