24.02.2011, 21:13
Witam, mam 200L akwa, lecz wymaga już zmian. Chciałbym, żeby było więcej roślin (ogólnie żeby to było akwarium roślinne). Żeby było bardziej interesująco. Przeglądałem różne strony internetowe i znalazłem pare ciekawych aranżacji, lecz żadna z nich nie podoba mi się na tyle żeby ją po prostu skopiować, chciałbym coś z każdej. Oto zdjęcia:
Moje akwarium

To są aranżacje które mi się podobają:
1.
Zdj nr.1
Tutaj bardzo mi się podłoże.
2.
Zdj nr.2
Tutaj za to podoba mi się lewa i prawa strona. Lecz nie podoba mi się środek ( szczególnie te kamienie, wolał bym korzenie)
3.
Zdj nr.3
Tu podoba mi się w sumie wszystko, jest bardzo ciekawe, lecz ja chciałbym mieć bardziej zarośnięte podłoże i więcej wyższych roślin po jednej (lewej) stronie a po prawej niższe. I w tych roślinkach (po lewej) jakiś fajny duży korzeń. Tak jak tutaj. Lecz inne rośliny po lewej stronie przy korzeniu.
Co o tym sadzicie?
Czekam na wasze pomysły, i jakieś ciekawe propozycje. Pozdrawiam.
Moje akwarium

To są aranżacje które mi się podobają:
1.
Zdj nr.1
Tutaj bardzo mi się podłoże.
2.
Zdj nr.2
Tutaj za to podoba mi się lewa i prawa strona. Lecz nie podoba mi się środek ( szczególnie te kamienie, wolał bym korzenie)
3.
Zdj nr.3
Tu podoba mi się w sumie wszystko, jest bardzo ciekawe, lecz ja chciałbym mieć bardziej zarośnięte podłoże i więcej wyższych roślin po jednej (lewej) stronie a po prawej niższe. I w tych roślinkach (po lewej) jakiś fajny duży korzeń. Tak jak tutaj. Lecz inne rośliny po lewej stronie przy korzeniu.
Co o tym sadzicie?
Czekam na wasze pomysły, i jakieś ciekawe propozycje. Pozdrawiam.
If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change