05.03.2011, 16:23
Witam.
A wiec tak. Wczoraj był 'mini restart'. Rybki poszły do 60L. Woda zostala zlana do wiader. Było czyszczenie dna, roślinek, pozbywanie się glonów i od nowa sadzenie roślin (tych co były, czekam na paczkę z nowymi). Samo czyszczenie zajęło mi około 8 godzin. Nie ukrywam było jednak co robić. Potem w nocy wlałem 80% wody z powrotem do akwa, i 20% świeżej (już odstałej).
Dzisiaj rano część obsady wróciła do 200L, potem bylem w zoologu po nową obsadę, lecz w sklepie były pustki. Kupiłem tylko 5 małych wyczekiwanych skalarków. Na resztę muszę niestety czekać do następnego tygodnia.
Wiec obsada na dzień dzisiejszy:
- 5 Skalarow
- 4 Kiryski lamparcie
- 10 nenkow
- 1 Zbrojnik niebieski
Docelowa obsada:
- 2/3 parki skalarów
- 8 Kirysków Lamparcich
- 20 Neonków Inessa
- 6 Otoskow
- 1 parka Ramirez/albo harem
Czekam na uwagi i komentarze
.
Pozdrawiam.
A wiec tak. Wczoraj był 'mini restart'. Rybki poszły do 60L. Woda zostala zlana do wiader. Było czyszczenie dna, roślinek, pozbywanie się glonów i od nowa sadzenie roślin (tych co były, czekam na paczkę z nowymi). Samo czyszczenie zajęło mi około 8 godzin. Nie ukrywam było jednak co robić. Potem w nocy wlałem 80% wody z powrotem do akwa, i 20% świeżej (już odstałej).
Dzisiaj rano część obsady wróciła do 200L, potem bylem w zoologu po nową obsadę, lecz w sklepie były pustki. Kupiłem tylko 5 małych wyczekiwanych skalarków. Na resztę muszę niestety czekać do następnego tygodnia.
Wiec obsada na dzień dzisiejszy:
- 5 Skalarow
- 4 Kiryski lamparcie
- 10 nenkow
- 1 Zbrojnik niebieski
Docelowa obsada:
- 2/3 parki skalarów
- 8 Kirysków Lamparcich
- 20 Neonków Inessa
- 6 Otoskow
- 1 parka Ramirez/albo harem
Czekam na uwagi i komentarze
.Pozdrawiam.
If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change