18.10.2008, 22:55
BETTAmaniak napisał(a):Cześć, Zeed, nie słuchaj sprzedawców, szczególnie tych, którzy polecają Tetrę, to lizusi w większości. Filtr jest konieczny, bo welony dużo jedzą, więc i wydalają. Kup sobie 112 l albo i większe, anubiasy, mikrozorium, żabienice, np. amazonskie, nadwódki syjamskie i nurzaniec azjatycki, filtr, jakąś tanią grzałkę (żeby było 24-25 stopni Celsjusza dla welonek), gruby żwir i proszę-akwarium śliczności. Pozdrawiam i życzę szczęścia z welonami, bo to świetne rybki
!
A poza tym, nie każde akwarium, które ma rosliny, filtr, grzałkę i żwir jest śliczne.
Sorry, ale mam już dośc czytania takich bzdur w Twoim wykonaniu. Wiem, że nikt mi nie każe, ale jak czytam to staram się czytać wszystko.
Zeed, ta kula naprawdę maleńka.

. Filtr jest konieczny, bo welony dużo jedzą, więc i wydalają. Kup sobie 112 l albo i większe, anubiasy, mikrozorium, żabienice, np. amazonskie, nadwódki syjamskie i nurzaniec azjatycki, filtr, jakąś tanią grzałkę (żeby było 24-25 stopni Celsjusza dla welonek), gruby żwir i proszę-akwarium śliczności. Pozdrawiam i życzę szczęścia z welonami, bo to świetne rybki
!