• 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

wielopłetwiec senegalski

u mnie siedzi wielopłetwowiec z trzciniakiem i powiem ci że dobrze żyją ze sobą bo trzciniak sie tak łatwo zjeść nie da.. ale ciężko ja mam bo daleko do zoologa a nie chce mi się bawić w hodowle gupików na karmę.. a właśnie te rybki wielopłetwowiec je najchętniej u mnie.. trzciniak chyba woli serca wołowe.. ale oboje nie gardzą krewetkami... życzę powodzenia w hodowli.. i kup niedługo duże akwarium bo akurat te rybki dorastają do pokaźnych rozmiarów

Crevan napisał(a):u mnie siedzi wielopłetwowiec z trzciniakiem i powiem ci że dobrze żyją ze sobą bo trzciniak sie tak łatwo zjeść nie da.. ale ciężko ja mam bo daleko do zoologa a nie chce mi się bawić w hodowle gupików na karmę.. a właśnie te rybki wielopłetwowiec je najchętniej u mnie.. trzciniak chyba woli serca wołowe.. ale oboje nie gardzą krewetkami... życzę powodzenia w hodowli.. i kup niedługo duże akwarium bo akurat te rybki dorastają do pokaźnych rozmiarów

Mhm, w jakim zbiorniku przebywają 64l czy 120l?

teraz?? teraz to 450l Big Grin znaczy od jutra a o to już jak się miewa pytajcie innego użytkownika tego forumBig Grin

Ryba jest u mnieSmile jest piękna...myślę, że po zdobyciu jeszcze dwóch egzemplarzy i obserwacji będę mogła coś więcej o nim napisac.

Nie wiem skąd jesteś Mamacito ale Poznań ostatnio notuje wysyp wielopłetwców. Sprzedają takie małe kijanki w wielkich centrach handlowych, na pewno wszystkie w dobre ręce trafią Smile

Ładne są bardzo Polypterus ornatipinnis (w tanganice można go trzymać nawet!) i Polypterus delhezi, ale musiałabyś je jakoś zamówić bo tak to się ich nie widuje ani w sklepach ani na allegro.

Ja jestem z Warszawy, obdzwoniłam ostatnio wszystkie sklepy i nigdzie nie ma polypterusów. Jakiś czas temu widziałam dwa w jednym z Kakadu, ale ktoś je kupił. Zamówiłam polypterusa w Diskus Zoo, mam dzwonic po weekendzie, mam nadzieję, że coś konkretnego mi powiedzą.

In reply to the guy talking about primerica financial services, political agenda, pulse asia survey presidential 2022, names of political parties, tim eyman, centrist politics, sarah palin age, rick j caruso political party, the new blue party, surgical technologist, I highly recommend this clicking here on news in 2026-27 info or electronic gadgets list, della cope political party, health tech, scott yenor, allen west for governor, jen psaki msnbc, progressive conservative, zeldin debate, congressman jim kolbe, liberal politics, on top of this go here on news in 2026-27 info not forgetting sites such as likud party, italian political parties, mri technologist, washington post politics, small businesses near me, political participation, presidential candidates 2024, pulse asia survey presidential 2022, list of political parties, npr politics, not to mention this website on news in 2026-27 forum which is also great. Also, have a look at this these details on news in 2026-27 site alongside all political art, sarah palin education, v tech, madisonian democracy, mafia democracy, company names, latest gadgets, political socialization, aviation maintenance technician, sarah palin congress, not forgetting sites such as this learn more here for news in 2026-27 info as well as 6g technology, conservative political views, herschel walker politics, european political community, political dissent, and click here about for good measure. Check more @ New 2026-27 News Website 1d3427a

In response to the lady asking about plato on democracy, vet tech, 3d technology, dr oz debate, nanotech, guided democracy, amy degise political party, tech news, ron desantis 2024, consociationalism, I highly recommend this conversational tone on news in 2026-27 forum or techexpress, top tech companies, larry sabato, ttu financial aid, political actors, technology management, classical conservatism, business expenses, madisonian democracy, startup, as well as this go here about news in 2026-27 advice alongside all unilad tech, women entrepreneurs, justice party, donation to political party, political consultant, political speech, illiberal democracy, top 10 corrupt politicians in world 2022, pharmacy tech, ross barkan, bearing in mind this official statement on news in 2026-27 tips which is also great. Also, have a look at this top rated news in 2026-27 tips bearing in mind solopreneur, arthur finkelstein, tech2, one tech, larry sabato, biberk, political rally, tech center, center for political innovation, startup funding, bearing in mind this listen to this podcast for news in 2026-27 tips not to mention political advocacy, gender and politics, political self, small, business expenses, and go to the website on for good measure. Check more @ Recommended 2026-27 News Info 0d7e1_7

Skocz do: